Uncategorized

Renault Plug-in Hybrid pro rok 2014

Renault pracuje na koncepčním automobilu 141MPG, které bude uvedeno v určitém okamžiku příštího roku, podle vedoucího výzkumu Renault, pokročilých studií a materiálů Remi Bastien.
Bastien nastínil společnost Auto Express, že Renault „vyšetřuje hybridní energii plug-in plug-in“ pro prototyp „2L/100 km“, které pravděpodobně debutuje na autosalonu v Ženevě v roce 2014.
Reklama – Článek pokračuje níže

Na rozdíl od jiných super-eco automobilů, jako je Volkswagen XL1-předpokládalo se, že ve Velké Británii stojí téměř 100 000 GBP-říká: „Eventuální produkční verze automobilu by byla dostupná. Bude to automobil segmentu B s funkcemi typu CLIO, pokud jde o prostor a pohodlí.
• Recenze Renault Zoe
“Hlavní tah našeho rozpočtu na výzkum a vývoj se vynakládá na zlepšení emisí – s naší strategií elektrických vozidel s Zoe EV jsme dokonale umístěni pro vývoj hybridních systémů.”
Spolu s tímto prototypem benzínu-elektrickým výrobcem se Renault stále dopředu s výzkumnými projekty nulových emisí, aby se dále zlepšila praktičnost a dosah. A navzdory zaměření na snížení hmotnosti ve svých vozidlech s tradičními spalovacími motory, Bastien věří, že tato filozofie není nutně nejlepším přístupem pro elektrické automobily:
„Snížení hmotnosti je důležité pro benzínové a naftové vozy, ale méně pro EV – aerodynamika je důležitější pro efektivitu elektrických vozidel. Hmotnost může být použita k pomoci regenerativnímu brzdění v EV k sklizni více kinetické energie při zpomalení.
“Myslím, že hlavním důvodem BMW používá například na BMW I3 lehké uhlíkové vlákno na BMW I3, protože značka znamená – ne nutně pro efektivitu.”
• Recenze Renault Clio
Kromě zlepšování dosahu je další hlavní zaměření Renault na snížení nákladů pro spotřebitele – dalším důvodem, proč drahé uhlíkové vlákno v blízké budoucnosti nebude mít na svých výrobních automobilech.
Bastien věří, že toto odvětví je pouze 50%, pokud jde o průzkum technologie baterií, a že další vývoj zlepší dosah a do roku 2020 je rozsah EV, jako je Zoe, zdvojnásobit se asi 250 mil. “