Category

„Nikdy nebylo mnohem lepší čas na nákup využitého automobilu“

, protože Spojené království se pomalu vynoří z uzamčení, jaký je váš pohled na to, kde si koupíte další auto? Možná jste byli připojeni do 36měsíčního PCP a také čas na upgrade nebo výměnu. Vaše nabídka pronájmu může být na obnovení. Nebo snad vaše současné vozidlo právě dosáhlo času MoT a věříte, že je čas to nabídnout.
Reklama – Krátký článek pokračuje níže

Ale bez ohledu na to, proč se měníte, možná také přemýšlíte o využití autě, potenciálně poprvé v letech – stejně jako byste nebyli sami. Problémy o celosvětovém ekonomickém klimatu, jakož i bezpečnost a zabezpečení úkolu by mohly přimět mnoho lidí, aby v tomto bodě opustili cyklus nákupu nových vozů.

Nejlépe využívaná vozidla k nákupu

Před deseti lety bychom úplně pochopili, kdyby vás tento nápad naplnil strachem. Vozidla z druhé ruky měla vždy levnější ceny nálepky, avšak inherentní kompromisy o spolehlivosti, provozních nákladech a zabezpečení využívané k tomu, aby vlastnictví bylo trochu mnohem více hazardu.
Časy se však změnily. Rozhodnutí odvětví nabídnout nová vozidla pro definovanou dobu přineslo na trh řadu téměř nových příkladů. Stejně jako vývoj ve strojírenství znamená, že je jednodušší než kdy jindy nakupovat, aniž by poskytoval moc zabezpečení nebo účinnosti paliva.
Spolehlivost je také mnohem lepší než kdy jindy, stejně jako pokud vaše volba nemá žádný typ záruky, můžete vždy řešit na krytí náhradních dílů, pro další klid.
Proto jsme rádi, že tento týden uděláme naše ocenění vozidel do roku 2020. Objevíte celou řadu fantastických možností z druhé ruky, napříč 18 klasifikacemi automobilu-včetně všeho od sportovních vozidel, roadsters po Superminis i SUV pro domácnost. Náklady na několik z mnohem více návrhů levého pole začínají od pouhých 500 GBP, stejně jako naše náklady na ocenění z méně než 3 000 GBP.
Nová auta, jako Skoda Octavia a VW ID.3 nás všechny nadšeni. Neexistuje však žádný důvod, proč si nákup předem vlastněného automobilu nemůže být tak vzrušující-zejména když prníte v úsporách nákladů, které jej zahrnují.
Klikněte níže pro náš seznam nejlepších prvních vozidel pro nové ovladače …
11