Category

Polestar 2 Electric Auts and Truck sestava se rozšířila na rok 2021

Nová sestava designu byla odhalena pro Polestar 2. Tesla Design 3 soupeř je nyní nabízen se třemi bateriemi a kombinacemi motoru, s Odrůda od 39 900 GBP.
Nová varianta s jednoduchým motorem společnosti Polestar je vybavena baterií 64 kWh a také jediný elektrický motor namontovaný na přední nápravě. Systém má výstup 221 koní a točivý moment 330 nm a také stavy Polestar, který mezi výlety na zástrčku zakryje až 274 mil.

Nejlepší elektrická auta a nákladní automobily k nákupu 2022

Standardní zařízení pro návrh základní úrovně zahrnují 19palcová kola z lehkých slitin, přední i zadní lampy, všestranné auto parkovací senzory a zadní fotoaparát. Uvnitř kupující také získají 11palcovou infotainmentovou obrazovku, 12,3palcový digitální nástrojový klastr a stereo systém s osmi reproduktory.
Reklama – Článek pokračuje níže

Nová možnost Polestaru, nazvaná Long Variety Single Motor, je cena od 42 900 GBP. Má poněkud výkonnější, 228 koní verze přesně stejného elektrického motoru namontovaného na přední straně a také větší baterii 78 kWh. Značka uvádí, že hnací ústrojí nabízí maximální rozmanitost až 335 mil.
19

Nad tím sedí Polestar 2 dlouhý odrůdový dvojitý motor, který je oceněn od 45 900 GBP a nahrazuje specifikaci Edition Edition jako vlajkový model EV. Je poháněn přesně stejnou baterií 78KWH a také s dvojitými elektrickými motory, které mají integrovaný výstup 402 koní a točivý moment 660 nm.
Rovněž to stojí o 4 000 GBP méně než zavedení specifikace, protože automobily Plus i pilotní balíčky jsou nyní volitelné doplňky. Bývalý stojí 4 000 GBP na vlastní pěst a přidává panoramatický střešní okno s plnou délkou, stereo systém Harman Karmon s 13 reproduktorem a obložením přístrojového panelu Black Ash.
Kupující se rovněž dostanou elektricky nastavitelnou a vyhřívaná přední sedadla, spolu s vytápěcími funkcemi pro zadní lavici, volant a čepele stěrače. Polestar dokonce nabízí vylepšené teplé čerpadlo, které zachycuje přebytečné teplé z hnacího ústrojí a také ji využívá k zahřátí kabiny, čímž sníží poptávku energie z vytápění o 50 procent.
Pilotní balíček přidává 3 000 GBP do počátečních nákladů Polestar 2 a přidává také další technologii asistence ovladače, včetně vylepšených světlometů společnosti, LED mlhové lampy, adaptivní tempomat, nápovědu pro udržení jízdního pruhu a také křížové webové provoz a také křížový webový provoz a také křížový webový provoz Upozornění.

Polestar také nadále nabízí svůj volitelný výkonový balíček za dalších 5 000 liber. Upgrade je nabízena pouze na dvou nejnákladnějších variantách a přidává kovaná 20palcová kola z lehkých slitin, nastavitelných tlumičů Öhlins, brzdy Brembo a také nějaké zlaté obložení uvnitř i venku.
Nyní se podívejte na naše hodnocení Polestar 2 zde…