Category

2022 Vystavené náklady na elektrické SUV 2022 Mercedes EQB

Mercedes vystavily náklady a specifikace pro své sedmimístné EQB SUV, celoelektrickou verzi flexibilní GLB značky.
Od spuštění budou nabízeny dvě verze. EQB 300 4Matic bude výdaje z 52 145 GBP v liniové linii s nižším specifikem AMG, zatímco EQB 350 4Matic ve stejném oříznutí bude náklady z 53 645 GBP. Vyšší specifikace prémiových návrhů AMG Line přidávají 3 000 GBP k nákladům na každé auto.

Nová recenze Mercedes Eqa 2021

Oba návrhy budou fungovat běžná zařízení, která zahrnují tempomat, automatická zrcátka uvnitř i venku, automatické parkovací senzory všestranné plus zadní auto parkovací kamera, osvětlené dveřní parapety, elektricky nastavitelná a vyhřívaná přední sedadla, správa klimatu jako stejně jako variabilní balíček okolního osvětlení.
Reklama – příspěvek pokračuje níže

Návrhy linek AMG mají kola 18palcová slitinová kola, zatímco prémiové návrhy AMG Line přidávají elektricky ovládané panoramatické střešní okno, bezklíčový vstup i GO, 19palcová kola z lehkých slitin, bezdrátové nabíjení za smartphone a také mnohem výkonnější systém šumu hluk .
Klíčová technologie nápovědy motoristů, jako je nápověda pro udržování jízdních pruhů a aktivní asistenční brzda, je běžná na EQB. Balíček nápovědy pro jízdu bude volitelný, což zahrnuje mnohem pokročilejší poloautonomní funkce nápovědy.
17

300 design využívá s dvojitým motorickým elektrickým nastavením 219 kol s pohonem všech kol, zatímco 350 využívá 288 koní verze přesně stejného hnacího ústrojí. Oba budou schopni plně nabití 257 mil, a to díky baterii 66,5 kWh.