Category

Top 5 nejbláznivějších vozů na Ženevském autosalonu 2014

pro každý lesklý nový kus kovu na motorových pořadech je na oku také něco o něco méně snadné. Jako jedna z nejvýznamnějších automobilových událostí roku se v Ženevě napětí v automobilových výrobcích, modifikátorech a trenérech z celého světa předvádějí své nejnovější výtvory v nejúžasnější fázi. Auto Express již zaokrouhlilo výběr nových automobilů a koncepčních vozů z Ženevy 2014, ale co nejbláznivější auta? Náš tým prochází některými automobily, které získaly veškerou pozornost ze všech špatných důvodů.
Reklama – Krátký článek pokračuje níže

• Nejlepší videa z automobilů z Ženevského autosalonu 2014

Carlsson CS50 Versailles
Vzhledem k tomu, že se modifikátory automobilů a tunerů stávají běžným pohledem na motorových výstavách, vyniká vaše auto. Německý tuner Carlsson to určitě zvládl se svými zlatými CS50 Versailles-dříve novou třídou Mercedes S. Jméno vás nechává pod žádnou iluzí o tom, jaká je inspirace za modelem a Carlsson tvrdí, že 10 z 25, které budou vyrobeny, již byly vyloženy. Proces pokrytí CS50 Versailles ve zlatě trvá 200 hodin na auto.
Mansory Carbonado Gt
Infamous německý automobilový tuner Mansory, letos debutoval nejnovějším stvořením v Ženevě. Na základě Lamborghini Aventador tento Carbonado GT zabalí úder, aby odpovídal jeho vizuálnímu dopadu. Pod kůží z uhlíkových vláken se Mansory podařilo vytlačit 1 578 koní z 6,5-litrového motoru V12 se svolením dvou turbodmychadlí. Štěžící uhlíkové vlákno na novém bodykit, kapotě, střešním systému a zadních dveřích zaručuje, že nebudete bez povšimnutí.
Nimrod 458
Kdysi to byla dokonale úměrná a bolestně krásná Ferrari 458. Slovenská ladící společnost Nimrod Elite, připevnila radikální karoserie, na druhou stranou z zakřivených panelů v naději, že jí dává nějakou podobnost s Ferari fxx.
Brabus B63S 6×6 700
Pokud byl pro vás standardní Mercedes G63 6×6 AMG příliš skromný, Barbus má jen odpověď. Oficiální rameno německého výrobce automobilů přidalo mnohem více energie, mnohem více uhlíkových vláken a mnohem více hrozby s jeho Brabus B63s 700. Pájet z 5,5-litrového V8 Biturbo se zvyšuje o 154 koní na 690 koní, což vede všech šest kol. Vrchní rychlost váží prakticky čtyři tuny při 3775 kg, nejvyšší rychlost je omezena na 100 mph, což je omezení 37palcových kol spíše než monstrózní hnací ústrojí.

Hamann Limited Lamborghini Aventador
Jako Lamborghini byste očekávali, že tunery ocení styl a přítomnost automobilů, jako je Aventador. Když však motorické pořady přicházejí kolem modifikátorů, jako je Hamann, vezmou to jako jejich narážku, aby věci vzali do extrému. Nosí tajný Matt Grey povrch s pronikavými zelenými vnějšími akcenty, zatímco vpředu je nový nos postavený z uhlíkových vláken. Výkon z 6,5-litrového V12 byl také zvýšen na 755 koní.