Uncategorized

Celá sestava Volkswagen aktualizovaná pro 2021

Volkswagen aktualizovala celou řadu vozidel, právě včas pro změnu desek 2021. Aktualizace společnosti se natahují na některé nové motory, vylepšené technologie, revidované interiérové ​​obložení a celostátní posun k nejnovějšímu infotainmentnímu systému firmy.
Nejdostupnější auto Volkswagen Up!, Volkswagen obdržel nový, mnohem silnější tříválkový benzínový motor o rozloze 1,0 litru 64 koní 1,0 litru, který splňuje nejnovější emisní předpisy RDE2. Automobily vybavené kontrolou klimatu také dostávají nový alergenový filtr.

Volkswagen E-Beetle, E-Golf Classic a E-Safari Applications naznačují Electric Classic Automobile Conversations

Polo, pólo, bylo namontováno novou službou nouzového volání, zatímco vstupní motor o výkonu 94 koní 94BHP je nyní k dispozici na modelu SEL střední třídy. Hatchback byl také vybaven aktualizovaným odznakem „polo“, který sedí uprostřed zadních dveří, jako je značka na golfu MK8.
Reklama – Krátký článek pokračuje níže

SUV společnosti Volkswagen, T-Cross, získá nedávno aktualizovaný „VW“ Roundl a nejnovější infotainmentový systém MIB3 značky. Rozsah motoru Crossoveru bude nyní také plně splňovat nejnovější emisní předpisy, a to díky přidání nového tříválcového benzínového motoru o rozloze 108 koní 1,0 litru.
Stejně jako Polo i SUV střední velikosti Volkswagen T-Roc získává pohotovostní volání jako konvenční po celou dobu jeho řady. Porty USB-B SUV byly také nahrazeny pro porty USB-C a u všech modelů kromě T-ROC R byl 12-voltový zapalovač cigaret ve středové konzole nahrazen USB soketem.