Uncategorized

Subaru XV SUV získává facelift za rok 2021

Subaru aktualizovanou verzi crossoveru XV, která bude v březnu v prodeji s náklady od 31 665 GBP.
Úpravy návrhu nového XV jsou poměrně malé, natahují se na přepracovaný přední nárazník, novou mřížku radiátoru a modifikované ramby mlhových lamp. Do kombinace XV jsou přidána nová 18palcová kola z lehkých slitin a také možnost dvou nových dokončení barvy-plazmová žlutá i horizontní modrá.

Subaru XV vs Mitsubishi Eclipse Cross vs Skoda Karoq

Subaru také aktualizoval podvozek XV novou sadou pramenů a tlumičů, kromě nového ovladače hnacího ústrojí s určitými nastaveními pro sněhové, nečistoty, štěrk i bláto. Motoristé mohou nyní nyní změnit motor automobilu i atributy hnacího ústrojí s využitím nového systému SI-Drive Subaru, který věnoval nastavení pro účinnost paliva i výkon.
Reklama – příspěvek pokračuje níže

Bezpečnostní zařízení také podporují. Nyní XV přichází stejně běžný s novým předním monitorem 180 stupňů, který pravidelně kontroluje nos crossoveru a slepé oblasti pro výzvy i pro chodce. Zrcadla se nyní také okamžitě nakloní dolů, když jsou auta a kamion v opačném případě, pro mnohem lepší expozici při parkování.
Existují pouze dvě úrovně výbavy, z nichž si můžete vybrat, a také zatímco aktualizované náklady XV se zdají být mnohem nákladnější než odchozí model, posílení je teprve proto, že Subaru sekeroval 1,6-litrový motor starého vozu. Nové počáteční náklady na základní model jsou přesně stejné jako ekvivalentní model před faceliftem.
Varianta SE základní úrovně obsahuje automatické LED světlomety, vyhřívaná přední sedadla, bezklíčová go, všechna dříve zmíněná bezpečnostní zařízení a také osmipalcový infotainmentový systém s podporou Apple CarPlay a Android Auto. Sedadlo řidiče i zrcadla dveří také nyní zahrnují funkci paměti.
Premium Subaru XV SE v rozsahu je oceněna od 33 665 GBP a vyvíjí se na specifikaci SE s koženými sedadly, integrovaným systémem SAT-NAV, osmicestné modifikaci výkonu pro židli řidiče a střešní okno.
Nyní, když Subaru přerušil vstupní motor XV, je jedinou nabídkou nabídkou 2,0-litrovou plochý čtyři benzínový hybridní systém s 154 koní a točivý moment 196nm. Každý design zahrnuje pohon všech čtyř kol jako běžný a motor může být specifikován pouze pomocí převodovky CVT.
Co si myslíte o revidovaném Subaru XV? Pochopíme v sekci komentářů níže …