Category

Nová řada BMW 4: úplné podrobnosti, specifikace a fotografie vozidla z roku 2020

Několik obrovských výrobců vozidel má na trhu kupé tolik historie a existenci jako BMW. Stejně jako zde je nejnovější nabídka značky – nová série 4 – její cílem je vyvrhnout úkol, který byl zahájen jeho předchůdcem.
Je to proto, že zatímco série BMW 4 je stále soupeřem pro vozidla, jako je Audi A5, jakož i kupé třídy Mercedes C, BMW začala výrazně modifikovat metodu, kterou vozidlo vypadá stejně jako pocit, ve snaze ji distancovat Z salonu série 3, na kterém je založen.

New BMW M440I XDRIVE 2020 Recenze

Nyní je v prodeji ve Velké Británii, cena od 39 870 GBP, přičemž se očekává, že se v říjnu objeví zcela první dodávky. Společnost BMW rovněž vydala několik oficiálních obrázků nového výkonu M440i M, což nám poskytuje náš první pohled na výběr personalizace nabízených 4 kupcům řady.
Nový 2020 BMW 4 Series: Styl i platforma
Nová řada BMW 4 sdílí svou platformu s řadou 3. Inženýři BMW však provedli řadu revizí podkladů, které mají způsobit, že se série 4 cítí sportovněji – například širší zadní stopu a základní odpružení M Sport.
29
O naší reklamě tuto reklamu

Největší řečový bod však je styl. Vedoucí designu BMW, Domagoj Dukec, uvádí, že polarizační mřížka radiátoru je kývnutím na modely dědictví firmy, jako je 328 sportovního vozidla, jakož i kupé E9 pozdních šedesátých let i na počátku sedmdesátých let. Řekl: „Až do konce osmdesátých let byly ledviny BMW vždy vyšší než široké.
Reklama – Článek pokračuje níže