Category

Prodej nových dieselových lorries zakázáno od roku 2040

prodej nových dieselových HGV bude zastaven od roku 2040 v rámci vládního pohonu pro Spojené království, aby byl do roku 2050. Prodej nových nákladních vozidel vážící mezi 3,5 také o hmotnosti 3,5. Protože 26 tun s motory bude v roce 2035 zakázáno.
Jedním z možných alternativních dieselových motorů HGV by byla řada horních elektrických vedení, které by přiváděly elektrickou energii pro nákladní automobily pomocí pantografů na dálnicích, přičemž baterie přebíraly menší silnice.

„Zákaz spalovacího motoru 2030 je hned za rohem – stejně jako nám dochází čas“

Konzultace nastoupí na místo před zahájením zákazu, avšak asociace silniční dopravy již v oznámení zasáhla a označila plány za „nerealistické“ a také uvedla, že i když podporovala iniciativu Web Zero: „Tyto alternativní HGV ne Přesto existují – nechápeme, kdy budou stejně dobře, stejně jako to, co budou stát. “
Reklama – příspěvek pokračuje níže

Mezi další koncepty obsažené v sérii konceptů „Greenprint“ ministerstva pro dopravu patří do roku 2050 dekarbonizační letectví pomocí iniciativy „Jet Zero“, přičemž tajemník převodu Grant Shapps naznačuje, že letadla poháněná vodíkem by mohla hrát funkci v budoucí letecké dopravě.
Všech 40 000 vozidel a dodávek provozovaných ústřední vládou bude do roku 2027 zcela nulové propuštění, zatímco předpisy budou zveřejněny koncem tohoto roku, což bude nařizovat, aby všechny nové domácí EV nabíječky budou chytré, což umožní komunikaci zavést také mezi účtovaným vozidlem. jako mřížka elektrické energie. Wise Chargers umožňují poskytovatelům energetických služeb mnohem lépe zvládnout poptávku a vyvažovat přepravu elektrické energie pro vozidla s denní dobu, specifikuje automobilové náboje a další remízy napájení, které jsou na síti.
Grant Shapps oznámil nápady svého oddělení a řekl: „Doprava není jen přesně to, jak se obejdete. Je to něco, co zásadně formuje naše města, města i krajina, naše životní požadavky i naše zdraví. Může utvářet všechny tyto věci navždy nebo pro špatné. Dekarbonizace není jen nějaký technokratický proces. Jde přesně o to, jak se ujistíme, že přenos formuje vysokou kvalitu života a ekonomické klima v metodách, které jsou dobré.
“Nejde o to, aby lidé dělali věci dělat věci: jde o to, aby udělali přesně stejné věci jinak.” Stále budeme létat na dovolené, avšak v mnohem efektivnějším letadle s využitím udržitelného paliva. Budeme stále řídit, avšak postupně v autech s nulovými emisemi. “

Podívejte se na All-Electric Piloll Van zde …