Category

Kia Cadenza pro Velká Británie v roce 2016

by se příští generace Kia Cadenza, nazvaná Kia K7, mohla v roce 2016 objevit ve Velké Británii v pravé jízdě.
• Kia News a recenze
Místopředseda zámořské reklamy brzy na-nam Lee řekl Auto Express: „Na západoevropský trh uvádíme 1 000 současných kadenzů. Neexistují žádné plány na verzi s pravým pohonem, ale mluvíme s distributory v Asii, Austrálii, ve Velké Británii a Jižní Africe, abychom přesně viděli, za kolik bychom mohli nabídnout kadenzu nové generace. “
Reklama – Článek pokračuje níže

Hyundai rovněž přemýšlí o prodeji verzí pravého ručního pohonu upmarketu Hyundai Genesis Saloon-designu, který by sdílel základy s novou Cadenza. Hyundai Genesis bude vystavena na autosalonu v Detroitu v roce 2014 v lednu a bude se objeví v showroomech v zemích levé ruky začátkem příštího roku.
Současná Cadenza je 4970 mm dlouhá i 1850 mm široká – to je asi tak obrovské jako série BMW 5, ale očekávejte, že Cadenza bude cena kolem přesně stejná jako menší řada 3.
Kia Cadenza byl stylizován Peterem Schreyerem s nyní tradiční mřížkou „tygří nos“ a siluetou, která odráží menší Kia Optima a také větší Kia Quoris (také chápané jako K9).
Ačkoli kadenza není nabízena s dieselovým motorem na jakémkoli jiném trhu, pokud by to mělo najít do Evropy, může získat 2,2-litrovou naftu Kia nebo verzi benzínového/elektrického hybridního hnacího ústrojí, která je v optimě. V amerických modelech je nabízen 3,3-litrový motor V6 s 289 koními, ale neočekávejte však, že to bude nabízeno v evropských nebo britských modelech.
Kia Cadenza je rovněž odznak jako K7 na některých trzích, takže je možné, že by to mohlo ohlašovat evropský tlak na Kia s Kiasem.