Category

Lexus LC Coupe a Convertible GET GET SHASSIS Upgrades pro 2022

Lexus revidoval své LC Coupe a LC Convertible návrhy pro svůj rok 2022 designu s kola vylepšení. Úpravy zahrnují pozastavení, softwarovou aplikaci a dokonce i vylepšení zabezpečení, s cílem udržet vozidlo konkurenceschopné proti soupeřům, jako je řada BMW 8.
Japonská firma uvádí, že provedla úpravy nastavení pozastavení LC Coupe, aby poskytla motoristovi „mnohem lepší pocit, že vozidlo je v kontaktu s silnicí“. Firma neprozradila specifika, ale prohlašuje, že úpravy zlepšily reakci řízení vozu.

Nová Lexus LC Black Motivation Special Edition představila

Inženýři společnosti Lexus také přeokalibrovali režimy obou automobilů, aby poskytovali mnohem větší pohodlí v typickém režimu a poněkud ostřejší správu v prostředí Sport S+. Lexus uvádí, že podvozek v obou vozidlech nyní mnohem lépe zpracovává hřiště i roll v důsledku aktualizace.
Reklama – příspěvek pokračuje níže

Uvnitř je nový systém Shift Lock pro automatický volič převodovky, který zabraňuje motoristovi přesunout se na opaku při cestování vpřed. Přední sedadla byla rovněž přepracována s hlubšími polštáři, které státy Lexus dále zvyšují pohodlí.
Kupující budou mít možnost dvou hnacích ústrojí-354 koní 3,5 litru V6 Hybrid spářenou s převodovkou CVT nebo 471 koní 5,0 litru V8, která řídí tradiční automatickou převodovku. Konvertibilní design bude nabízen pouze s druhou možností.
Ceny začínají od 99 500 GBP za hybridní LC 500H a LC 500 poháněné V8 v nedávno zavedené úrovni černé motivace. Konvertible LC začíná od 102 725 GBP.
Nyní klikněte sem a zkontrolujte naše hodnocení prvního hybridního automobilu Lexus, NX 450H+…