Uncategorized

All-Electric Vespa Elettrica klouže směrem k zahájení roku 2018

Skupina Piaggio, která vyrábí Vespase, bude v roce 2018 dodávat elektronickou verzi ikonického skútru s názvem Vespa Elettrica. jsou někdy známy, tvrdí, že produkuje 2kW (2,7 koní) nepřetržitého výkonu, ale bude mít špičkový výkon 4 kW (5,4 koní), který je po krátkou dobu udržitelný.
Reklama – Článek pokračuje níže

Tento druh výkonu jej hodí do přímé konkurence s jedním z jeho stablemates, Vespa Primavera 50, který používá 50cc motor k výrobě přibližně 4 koní při 9 500 ot / min. Mít elektrický motor však znamená okamžitý točivý moment, který tvrdí, že Piaggio tvrdí, že je lepší provádět skútr. Vzhledem k tomu, že většina těchto skútrů bude použita k rozsahu mezi fronty automobilů ve městech, bude okamžitý točivý moment bezpochyby přitažlivý pro mnoho zákazníků.

Nejlepší skládací kola v prodeji

A co víc, maximální rozsah Vespa Elettrica je pro většinu dojíždění dostatečně velký, protože Vespa zaručuje rozsah 62 mil pro konvenční verzi – testování skutečného světa zjevně posoudí, zda je italská marque věrná svému slovu. Ale pro zákazníky, kteří si přejí cestovat dále, existuje verze X, která přichází s prodlužovačem rozsahu, což zdvojnásobí maximální rozsah na 124 mil.
Další lákavé městské návštěvníky je 4hodinová doba nabíjení, která se provádí pomocí kabelu skladovaného pod sedadlem, který se připojuje přímo do sítě. O cenách nebo specifikách, kdy Elettricas dorazí do Velké Británie, však nebyla zmíněna o cenách nebo specifikách, každá Vespa Elettrica však bude vyrobena v Pontedera a jak je uvedeno výše, celosvětová distribuce bude počínaje v roce 2018.
Zajímalo by vás o elektrický skútr? Dejte nám vědět v komentářích níže …