Uncategorized

2018 Ford Mustang získává Performance Pack Level 2, ale pouze v USA

Ford představil další výkonový balíček pro 2018 Mustang GT, který bude prozatím vydán pouze na americkém trhu.
Performance Pack Level 2 překlenuje prostor mezi balíček Common Performance, nabízený na britský trh, stejně jako GT350. Primární funkcí jsou pneumatiky Michelin Pilot Sport Cup 2, které jsou 1,5 palce větší než v rutinním výkonovém balíčku, a také jsou namontovány na odlišných 19palcových kolech.
Reklama – Krátký článek pokračuje níže

• Top deset vozů a nákladních automobilů ve všech dobách
Dalším uvítacím vydáním amerického výkonu Performance Pack Level 2 je odpružení Magneride a tlumiče pro rychlejší kalibraci řízení. Přísnější stabilizátory a prameny jsou mnohem více vlastností track-orientovaného Mustangu, který také dostává přední rozdělovač z modelu předchozí generace manažera 302 Laguna Seca.
15

Ceny za druhý výkonový balíček musí být ještě odhaleny, ale určitě překoná 3 995 $ (3 030 GBP), které vyžadují náklady na běžnou upgrade. Ford ještě musí ověřit, zda bude Performance Pack Level 2 pro britské Mustangy volbou.
Ford minulý měsíc odhalil aktualizovaný Mustang v evropské specifikaci na autosalonu ve Frankfurtu, což uvádí, že byl naladěn tak, aby vyhovoval evropským vkusům ve srovnání s americkou specifickou verzí automobilu.