Category

2018 Ford Mustang bude zahrnovat „Good Neighbor Mode“

Ford představil svůj systém správy motoru pro evropský Mustang 2018, který může nastavit různé objemy motoru pro různé denní den.
Inovace s názvem „Good Neighbor Mode“ byla diskutována na evropském představení Mustangu v roce 2018 na zářijové show Frankfurt Motot. Umožňuje majitelům Mustangu vybrat si, v kolik hodin mohou ukončit své vozy a kamiony svalové hmoty, stejně jako jeho plné řvoucí potenciální a také v kolik hodin to mohou nastavit, aby začaly tiše bez stížností sousedů. Funkce lze přistupovat s nabídkou přepínače v klastru přístroje.
Reklama – Krátký článek pokračuje níže

• Top deset vozů a nákladních automobilů ve všech dobách
Koncepce je duchovním dělníkem Ford Steve von Foerster, jehož sousedé na něj neustále stížnosti na jeho Mustang, který začal ráno.
Zatímco systémy pro správu výfukových plynů jsou již funkcí na některých sportovních vozech, režim Great Neighbor je úplně první výfukový systém, který může být na čase přidělen, aby se automobily a nákladní vozidlo tiše začaly, bez bouřlivé výkřiky z V8 Mustangu. Podle průzkumu Ranker.com je otáčení motoru jedním z nejvíce frustrujících zvuků sousedů, který byl poražen pouze sekačkami na dvorku.
Mírovým výfukovým režimem i mírové funkce začátku budou součástí nového Mustangu, který je schopen zasáhnout až 82 decibelů, když je v režimu dráhy.
Vzhledem k tomu, že americké automobily a nákladní automobily pro americké svalové masové maso a nákladní automobily v roce 2015 oficiálně prodaly v Evropě, nabídl Ford téměř 30 000 příkladů modelu šesté generace.
Je „dobrý režim souseda“ skvělým nápadem? Řekněte nám, v co o tom věříte níže!