Uncategorized

Lexus LF-1 nekonečný poukazuje na novou špičkovou vlajkovou loď SUV na Detroit 2018

Toto je Lexus LF-1 Limitless, Detroit motorová show, která naznačuje budoucí vlajkovou loď SUV pro japonskou špičkovou značku.
LF-1 Endless je vytvořen tak, aby seděl nad RX v sestavě Lexus-ve skutečnosti kamaráda pro teprve nedávno aktualizovanou LS limuzínu. Myšlenka je dlouhá 5 014 mm – takže o 20 cm kratší než současná LS, ale o podobné množství delší než současná RX.
Reklama – příspěvek pokračuje níže

• Nejlepší crossovers a také malé SUV 2017
Představuje nový SUV pro Lexus, značku, která dosud přijala relativně standardní profil pro automobily tohoto typu. LF -1 nekonečný, vytvořený týmem v Kalifornii, má mnohem více postoje zadního kupé – tip, který musí být přiveden do výroby, jsou auta a náklaďák soupeřem pro nadcházející vlajkové lodě jako Audi’s Q8 i stejně Další generace BMW X6.
30

Styl front-end je nový, mnohem extrémnější interpretace vřetenové mřížky Lexus, s ještě mnohem více sevřeným dopadem, který je přehnaný využitím dvojice ostrých mušle v kapotě. Neexistují žádné standardní světlomety jako takové, protože LF-1 využívá komplexní plán LED dioda kolem mřížky k dodání osvětlení a také náhradu za standardní chromové detaily, což chybí.
Lexus nevystavil žádný typ technických detailů na auto, ale uvádí, že by mohl být napájen různými hnacími úsečkami, včetně vodíkových palivových článků, hybridních, plug-in hybridů a čistého elektřiny.
Kabina integruje některé funkce knih, včetně úplných ovládacích prvků hnacího ústrojí – cokoli od zrychlení a brzdění, s výběrem zařízení – namontované na volantu nebo kolem něj. Lexus uvádí, že automobil má také „režim šoféra“, kde se LF -1 nekonečný může postarat o řízení, brzdění, zrychlení, světla a signály – ve skutečnosti autonomní řízení úrovně 5.
30

Tato myšlenka také představuje nový styl infotainmentního systému pro Lexus, s mnohem složitějším rozhraním, které se snaží očekávat potřeby cestujících automobilů v časových aspektech, jako jsou palivové zastávky, přestávky na potraviny a rezervace hotelu. Nastavení využívá konfiguraci více display, ačkoli pokyny navigace lze odeslat na centrální displej „POD“, který zabírá umístění tradiční přístrojové desky.

Jste nadšeni, když uvidíte, co má Lexus na autosalonu Detroit v roce 2018? Pochopme v komentářích!