Category

2023 BMW X1 M35I Hot Crossover Speed ​​s více než 300 koní

Nový BMW X1 má dorazit příští rok a bavorská značka připravuje nejvyšší letoun M35i, aby bojovala s Mercedes-AMG GLA 35, jak je odhaleno V těchto nových špionážních výstřelech.
Naši špioni vyfotografovali nadcházející testování horkého crossoveru před očekávaným vydáním 2023 a odhalili různé designové narážky zaměřené na výkon.

Nový BMW X1 XDRIVE25E M SPORT 2020 Recenze

Nový X1 bude využívat aktualizovanou verzi platformy BMW UKL2, která podporuje hatchback série 1. U sportovního modelu M35I se BMW pravděpodobně vejde do hnacího ústrojí a běžeckého vybavení nalezeného v horkém poklopu M135I, který používá benzínový motor s přeplňovaným motorem o 2,0 litru, který produkuje 302 koní a 450 nm točivého momentu a projíždí osmistupňovou automatickou převodovkou. Napájení je odesíláno na všechna čtyři kola prostřednictvím systému XDrive BMW.
Reklama – Krátký článek pokračuje níže

Tento testovací automobil nosí komplexní kamufláž, ale vpředu je viditelná velká, odvážná ledvinová mřížka, která má stejné silné vertikální nápady jako konvenční X1, které jsme špehovali začátkem tohoto roku. Přijďte však doba výroby, X1 M35i by mohla zahrnovat design voštiny, jak používá jeho sourozenec horkých hřiště M135i.
Jinde si M35I pravděpodobně přijme design předního nárazníku nadcházejícího modelu sportu X1 M s hluboce vyřezávaným agresivním uspořádáním dolní mřížky. Prostřednictvím přestrojení lze také vidět sadu světlometů LED s běžeckým světelným podpisem ve tvaru C.
4

Hot crossover také nosí sadu dvoubarevných diamantových kol, které se v pneumatikách Michelin Pilot Sport 4 S-ještě více zdůrazňují sportovní předpoklady automobilu. Stejný robustní boční profil Baby-SUV konvenčního X1 zůstává, ačkoli tento model s rozsahem, který je vybaven spoilerem vylepšeného střešního systému se dvěma svislými ploutvemi obou stran centrálního brzdového světla.
Zajímavé je, že tento vývojový automobil je vybaven sadou čtyřkolek-tailpipes, integrovaného do mnohem sportovního zadního nárazníku. K dnešnímu dni používaly pouze plně naplněné M automobily čtyři ocasy, takže očekáváme, že pro finální výrobní vůz bude použito nastavení dvojče.
Uvnitř bude nový X1 pravděpodobně používat novou architekturu Dashboard BMW, která debutovala na IX Electric SUV, a nedávno byla aplikována na nový Active Tourer série 2. To je soustředěno kolem zakřiveného displeje zahrnujícího nejnovější infotainmentový systém značky s plně digitálním vybavením značky. Pokud jde o sportovnější dotyky, verze M35I nového X1 získá sportovní volant a mnohem podpůrnější sedadla.

Podívejte se na naše preferované horké poklopy, které si můžete koupit nejlépe …