Uncategorized

„Náš přechod na elektriku brzy učiní řidičský manuální auta ztraceným umění“

bylo napsáno o zákazu prodeje nových benzínových a naftových vozů v letech 2030/2035, přičemž různé příběhy pokrývají vše od relativně vysokých Náklady na EV a jak nahradit ztracené palivové povinnosti, na problémy s nabíjení na ulici, etiku dodavatelského řetězce, chuť na trh a nepříjemnosti rozsahu.
Existuje však jedna otázka, která nebyla řešena: Co se stane s naší schopností řídit automobily s manuálními převodovkami, jakmile je každé nové auto EV?

DSG: Co je převodovka s přímým posunem a jak fungují?

Zde je způsob, jak se tento problém odehrává: Nejlepší, pokud chcete řídit auto s manuální převodovkou, musíte provést test jízdy v ručním autě. Proveďte test v automobilu a pokud nezkuste svůj test ve tří-pedálním autě, jste v neustálém měnícím přenosu.
Reklama – Krátký článek pokračuje níže

Možná není divu, že asi 90 % studentů se rozhodne pro manuální možnost (jako zajímavá vedlejší poznámka je míra průchodu pro tyto lidi výrazně vyšší). A i když se podíl testů pouze pro automobily v průběhu let zvýšil z přibližně čtyři až 10 procent, je jasné, že mnoho lidí chce schopnost řídit manuály v průběhu své jízdní kariéry.
Ale s výjimkou jednoho nebo dvou kuriozí, jako je původní Honda Insight, přichází každý hybrid, plug-in hybrid a elektrický vůz s automatickou převodovkou. Technologie se může vyvinout (a budeme lesknout přes mírné hybridy, které neuniknou zákazu do roku 2030), ale prozatím vše, co nemá čistý benzínový nebo dieselový motor, přichází pouze se dvěma pedály.